TÖRTÉNETÜNK

IPARI ÉS MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCSOK – A GÉPI ANYAGMOZGATÁSBAN

ársaságunk az ATRA Kecskemét Kft. 1991-ben alakult ipari munkagépek, targoncák, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására azzal a célkitűzéssel, hogy minőségi termékek kínálata mellé a legteljesebb körű szolgáltatást nyújtsa partnereinek.

Működési területünkön az utóbbi évtizedben kialakult kínálati piac esélyt nyújt az üzemeltetőknek, hogy egy jó választással hosszú távon is gazdaságos döntéseket hozhassanak. Ebben igyekszünk segítségére lenni a hozzánk fordulóknak.

Tevékenységünk fő irányai a targonca, építőipari munkagép és mezőgazdasági gumiabroncsok, keréktárcsák forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk.

A targoncákhoz többféle tömörgumit és fúvott gumiabroncsot kínálunk, akár a megrendelő telephelyén felszerelve azokat. Mobil gumiszereléssel, műhelyautóink az ország nyolc pontján létesített telephelyeinkről kiindulva szolgálják ki ügyfeleinket, a helyszíni munkavégzés lehetőségét biztosítva.

Fő szállítónk a kanadai székhelyű, belga gyökerekkel rendelkező CAMSO cég, a világ legnagyobb ipari gumiabroncs s gumiheveder gyártója, számos nagy gyártó eredeti alkatrész beszállítója munkagépek esetében: Caterpillar, Manitou, Liebherr, Volvo, Komatsu, Bobcat, Hyundai, Hitachi, Kobelco, JCB. Targoncagumik esetében: Heli, Still, Linde, Komatsu, Jungheinrich, Toyota, Mitsubishi, Doosan, Hyster, Yale, Clark, TCM, Nissan, Crown stb. A tömör gumiabroncsok másik szállítója a német Continental cég, amely az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó ebben a termékkörben. Továbbá forgalmazzuk, kategóriájában olcsóbb targoncagumikat, de minőségben megbízható Globestar, Performer, Marcher, GRI és Galaxy gumiabroncsokat is.

Precizitás

maximalizmus

Elkötelezettség

szakértelem

TARGONCA GUMIABRONCSOK

Targoncagumik esetében: Heli, OM Pimespo, Still, Linde, Komatsu, Jungheinrich, Toyota, Mitsubishi, Desta, Doosan, Hyster, Yale, Clark, Balkancar, TCM, Nissan, Steinbock Boss stb.). A tömör gumiabroncsok másik szállítója a német Continental cég, amely az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó ebben a termékkörben. Továbbá forgalmazzuk, kategóriájában olcsóbb targoncagumikat , de minőségben megbízható Globestar és L-guard gumiabroncsokat is.

FÖLDMUNKAGÉP

A földmunkagép (bányagumi, dömpergumi) gumiabroncsok közül a Michelin, Goodyear, Techking, Bridgestone, Camso és a Tringle gyártmányok teljes palettáját kínáljuk partnereinknek, illetve a könnyű rakodó, árokásó gépekhez a fent már említett Camso, Apollo  és ATG gyár Galaxy termékeit, amelyek közepes árfekvésük ellenére kiváló minőségűek.

MEZŐGAZDASÁG

A mezőgazdasági gumiabroncsok közül a Galaxy, Vredestein, Marcher, Firestone, Trelleborg, BKT, Alliance, Michelin, Kleber, Taurus, és GRI gyártmányok teljes palettáját kínáljuk partnereinknek és az olcsóbb traktorgumikat is a következő erőgépmárkákhoz: MTZ, Fendt, Case IH, New Holland, Deutz Fahr, Massey Ferguson, Landini, Valtra, John Deere, Dutra, Belarus, McCormick, Rába.

Agroindustrial (csúszókormányzású és teleszkópos munkagépekre) gumiabroncsok közül a Solideal, Firestone Duraforce és R8000 mintázatú, Goodyear, Continental és Michelin gyártmányok teljes palettáját kínáljuk partnereinknek. Hétköznapi nyelven JCB gumit és Bobcat gumit is forgalmazunk laza talajra – traktormintás, vegyes és betonmintás változatban. A következő munkagép típusokra: Hyundai, John Deere, New Holland, Case, Claas, JCB, Bobcat, Dieci.

Ezekhez a termékekhez is számos szolgáltatást tudunk nyújtani. Vállaljuk a targonca gumi szerelést, préselést, abroncsok szerelését, továbbá gumijavítását, melegvulkanizálását a legújabb thermopress vulkanizáló rendszerrel, akár a legnagyobb méretben, garantált minőségben.

Vállalunk bármilyen keréktárcsa/felni gyártását, szállítását ezekhez a gépekhez, akár egyedi átépítéseket, amennyiben a munkakörülmények különleges feltételeket támasztanak. Mezőgazdasági felnik esetében ikerkerék, ápolókerék és művelőkerék méretezését, gyártását, forgalmazását.

DEFEKTMENTESÍTÉS

Az ipar és mezőgazdasági alkalmazás során sokszor keseríti meg az üzemeltetők életét a mindennapos defektek gondjai.
Az általunk ajánlott ATRAfil defektmentesítő töltőanyag a fúvott kerék rugalmasságát ötvözi a tömör kerék ellenálló képességével.

Másik megoldásunk a ReSeal töltőanyag számtalan kis rostból álló defektmentesítő folyadék, melynek célja, hogy megszüntesse a defekteket például fűnyíró kistraktor, quad, rakodógép vagy bármely gumiabroncson guruló lassú jármű esetében, ipari és mezőgazdasági területen egyaránt. Sérülés esetén a kiáramló levegő a tömítőanyagot az áteresztő területre préseli.

Vezetőink

Somos Tibor

Ügyvezető igazgató

Sendula Tibor

Operatív igazgató

Szigeti Zoltán

Kereskedelmi igazgató