Felnigyártás

MEZŐGAZDASÁG

Hagyományos mélyágyas keréktárcsák: Traktor, kombájn, egyéb mezőgazdasági munkagép

– Fix, hegesztett kivitel, az Ön által kiválasztott nyomtávszélességben
– Változtatható nyomtávolságú kivitelben

Ápoló, sorközművelő kerekek, amelyek javítják a gazdálkodás hatékonyságát.
Az ápolókerék rendkívül hatékonyan használható keskeny sorközök művelésére, lehetővé téve a termőterületek maximális kihasználását. Emellett kíméletesen bánik a növénykultúrákkal, megóvva őket a károsodástól, mindeközben gazdaságos megoldást kínál a mezőgazdasági termelés során.
Iker szereléssel: 3, 4 és 6 kapcsoló szerkezettel, nyomatéktól függően.
Iker szereléssel: 3, 4 és 6 kapcsoló szerkezettel, nyomatéktól függően.
Jelentős talajnyomás csökkenés, porózusabb talaj, ezáltal nagyobb víztároló képesség, bővebb termés, kevesebb energiafelhasználás, hatékonyság növelése.

Előnyei: 
– jelentősen csökkenti a talajra nehezedő nyomást
– kisebb talajsüppedés
– nagyobb vonóerő
– üzemanyag megtakarítás
– optimális növényfejlődés

Kombinált szereléssel, hengeres cső távtartóval.

IPAR / TARGONCA

Az elhasználódott vagy sérült keréktárcsák cseréje és új, egyedi tervezésű gépek, vontatmányok és egyéb járművek számára keréktárcsák gyártása kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony működés érdekében, különösen azokban az esetekben, amikor a munkakörülmények rendkívüli igényeket támasztanak. Cégünk szakértői hozzáértéssel és precíziós technológiákkal állnak rendelkezésre, hogy minden egyes keréktárcsát a megrendelő specifikus igényeihez és a munkavégzés sajátosságaihoz igazítsanak.

ÉPÍTŐIPAR / BÁNYAIPAR / RAKODÓGÉPEK

Volvo, Liebherr, Caterpillar, JCB, Bobcat, Hyndai, Komatsu, Hitachi, Case, O&K

Partner igénye szerint 3 illetve 5 részes felni forgalmazása, gyártása erősített kivitelben – építőipari, bányaterületre, homlokrakodókra, dömperekre – hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, a terhelés és sebesség függvényében. Rendkívüli stabilitást ad, – extrém körülmények között – ahol nagyfokú megbízhatóságra van szükség.

Mélyágyas felnik árokásók és compact rakodók részére, rövid határidővel.
A tárcsa mindkét oldalán körbefutó hegesztés optimális stabilitást biztosít. Az osztókör és felni peremén megerősített keréktárcsa a munkagép maximális teljesítménye mellett a legszélsőségesebb körülmények között is üzembiztos munkavégzést eredményez. Színre fújva is kérhető.

Sok neves munkagép üzemeltető és forgalmazó megbízható partnerként ismer el bennünket és értékelik a szolgáltatást, amely sok munkaórát, költséget takarít meg.

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.