Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül 
a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő ipari/építőipari/mezőgazdasági gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk,
 vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
 Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal, valamint versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltetőt.

IPARI GUMIABRONCS

TARGONCA / EMELŐ / RAKODÓ

ÉPÍTŐIPARI GUMIABRONCS

HOMLOKRAKODÓ / FÖLDMUNKA GÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCS

TRAKTOR / KOMBÁJN / AGRÁRGÉPEK

Az utóbbi évtizedekben a világ egyre gyorsult, mindenhol egyre gyorsabban és egyre többet akarnak gyártani, szállítani, értékesíteni. Az utóbbi években e mellé az igény mellé megjelent a környezet védelme, az energiahatékonyság. Az ipari, kereskedelmi felhasználású gépek igénybevétele is folyamatosan növekszik és a felhasználói felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség. A targonca kerék igénybevétele sok tényezőtől függ és a különböző felhasználásokra más és más termék a leggazdaságosabb választás. A webáruházak rövid leírásai kevés támpontot adnak, szakértőink 30 év tapasztalata alapján segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. Termékkínálatunkbn a legegyszerűbb üzemeltetési körülmények közé való targonca kerékre illetve a legnagyobb terhelésnek kitett, nehéz üzemi körülmények között dolgozó ipari kerékre is van ajánlatunk. Oldalunkon megtekintheti kínálatunkat a megfelelő termék kiválasztásához keresse kollégáinkat.
A targonca gumi szerelés más eszközökkel történik mint a hagyományos gumiabroncsok szerelése. Az évek során felkészültünk a feladatra és országos hálózatot alakítottunk ki ahonnan kiindulva a gumiszerelést szakszerűen el tudjuk akár a helyszínen is végezni.

Cégünk lassan 30 éve segít kiválasztani a megfelelő gumiabroncsot az ország bányáinak és építőipari cégeinek a legkülönbözőbb gépeikre. Mögöttünk állnak ebben a legnagyobb abroncsgyártók, a teljesség igénye nélkül: Continental, Michelin, Goodyear, Bridgestone, Techking stb. Képviselőink és szerelőink az ország legjobban képzett szakemberei ebben a szűk szegmensben, keressen minket bizalommal.

Széles termékkínálatunk a lentebb megtalálható online katalógusunkban fellelhető. Részletes specifikációk, jelölések, pontos méretek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb építőipari abroncsokat. A webáruházból kiválasztott termékek megrendelését leadhatja közvetlen elérhetőségeink valamelyikén. Amennyiben kérdése van a gumiabroncs jelölésekkel vagy a webáruházi rendelési folyamattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Képviselőink és szerelőink az ország legjobban képzett szakemberei ebben a szűk szegmensben.

A mezőgazdaságban erős igénybevételnek vannak kitéve a gumiabroncsok. Helyes használattal és jól megválasztott termékkel csökkenteni lehet az idő előtti elhasználásukat, azon túl, hogy a fokozott vonóerő mellett az elvégzendő munka kevesebb időt vesz igénybe. Csökken az üzemanyag-fogyasztás, az traktor gumiabroncsa kevésbé tömöríti a földet, ami különösen értékes tulajdonság nehéz gépeknél.
Válasszon a kiváló minőségű mezőgazdasági gumiabroncsok közül!

Termékkínálatunk a legminőségibb mezőgazdasági gumiabroncsokat sorakoztatja fel Önnek! Széles kínálatunk a lentebb megtalálható online katalógusunkban fellelhető. Részletes specifikációk, jelölések, pontos méretek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb mezőgazdasági abroncsokat. Amennyiben kérdése van a mezőgazdasági gumiabroncs jelölésekkel, méretekkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Cégünk mezőgazdasági gumi nagykereskedésként is funkcionál. Felmerülő kérdés esetén, magasan képzett, és a szakmában igen kompetens képviselőink készséggel állnak rendelkezésére.

6000 Kecskemét Ladánybenei út 1.

5600 Békéscsaba Kazinczy utca 11.

9026 Győr Viza utca 7.

3200 Gyöngyös Szurdokpart út 11.

1239 Budapest Ócsai út 5.

7400 Kaposvár Raktár utca 13.

4400 Nyíregyháza Simai út 9.

8900 Zalaegerszeg Gazdaság utca 48.

Elérhetőségeink

Központi telephely
További ELÉRHETŐSÉGEK