Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül 
a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő ipari/építőipari/mezőgazdasági gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk,
 vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
 Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal, valamint versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltetőt.

IPARI GUMIABRONCS

TARGONCA / EMELŐ / RAKODÓ

ÉPÍTŐIPARI GUMIABRONCS

HOMLOKRAKODÓ / FÖLDMUNKA GÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCS

TRAKTOR / KOMBÁJN / AGRÁRGÉPEK

Az utóbbi évtizedekben a világ egyre gyorsult, mindenhol egyre gyorsabban és egyre többet akarnak gyártani, szállítani, értékesíteni. Az utóbbi években e mellé az igény mellé megjelent a környezet védelme, az energiahatékonyság. Az ipari, kereskedelmi felhasználású gépek igénybevétele is folyamatosan növekszik és a felhasználói felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség. A targonca kerék igénybevétele sok tényezőtől függ és a különböző felhasználásokra más és más termék a leggazdaságosabb választás. A webáruházak rövid leírásai kevés támpontot adnak, szakértőink 30 év tapasztalata alapján segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. Termékkínálatunkbn a legegyszerűbb üzemeltetési körülmények közé való targonca kerékre illetve a legnagyobb terhelésnek kitett, nehéz üzemi körülmények között dolgozó ipari kerékre is van ajánlatunk. Oldalunkon megtekintheti kínálatunkat a megfelelő termék kiválasztásához keresse kollégáinkat.
A targonca gumi szerelés más eszközökkel történik mint a hagyományos gumiabroncsok szerelése. Az évek során felkészültünk a feladatra és országos hálózatot alakítottunk ki ahonnan kiindulva a gumiszerelést szakszerűen el tudjuk akár a helyszínen is végezni.

Cégünk lassan 30 éve segít kiválasztani a megfelelő gumiabroncsot az ország bányáinak és építőipari cégeinek a legkülönbözőbb gépeikre. Mögöttünk állnak ebben a legnagyobb abroncsgyártók, a teljesség igénye nélkül: Continental, Michelin, Goodyear, Bridgestone, Techking stb. Képviselőink és szerelőink az ország legjobban képzett szakemberei ebben a szűk szegmensben, keressen minket bizalommal.

Széles termékkínálatunk a lentebb megtalálható online katalógusunkban fellelhető. Részletes specifikációk, jelölések, pontos méretek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb építőipari abroncsokat. A webáruházból kiválasztott termékek megrendelését leadhatja közvetlen elérhetőségeink valamelyikén. Amennyiben kérdése van a gumiabroncs jelölésekkel vagy a webáruházi rendelési folyamattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Képviselőink és szerelőink az ország legjobban képzett szakemberei ebben a szűk szegmensben.

A mezőgazdaságban erős igénybevételnek vannak kitéve a gumiabroncsok. Helyes használattal és jól megválasztott termékkel csökkenteni lehet az idő előtti elhasználásukat, azon túl, hogy a fokozott vonóerő mellett az elvégzendő munka kevesebb időt vesz igénybe. Csökken az üzemanyag-fogyasztás, az traktor gumiabroncsa kevésbé tömöríti a földet, ami különösen értékes tulajdonság nehéz gépeknél.
Válasszon a kiváló minőségű mezőgazdasági gumiabroncsok közül!

Termékkínálatunk a legminőségibb mezőgazdasági gumiabroncsokat sorakoztatja fel Önnek! Széles kínálatunk a lentebb megtalálható online katalógusunkban fellelhető. Részletes specifikációk, jelölések, pontos méretek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb mezőgazdasági abroncsokat. Amennyiben kérdése van a mezőgazdasági gumiabroncs jelölésekkel, méretekkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Cégünk mezőgazdasági gumi nagykereskedésként is funkcionál. Felmerülő kérdés esetén, magasan képzett, és a szakmában igen kompetens képviselőink készséggel állnak rendelkezésére.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.