GUMIHEVEDER

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, és a raktáron lévő mezőgazdasági gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk, vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.

Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltőt.

Gumiheveder traktorra

A gumi sínek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A modern gyártási folyamat biztosítja a gumi sínek hosszú élettartamát, ráadásul a gumik keveréke tartós és védi a felületeket is. A gumihevederek kompatibilisek a legtöbb mini kotrógép márkájával.

Előnyök

A gumiheveder csökkenti a talajtaposási károkat

Szélsőséges talajviszonyok között is használható

Stabilan tartja a gépedet

A gumiheveder hosszú élettartamát tekintve költség-hatékony megoldás

A gumihevederek kompatibilisek a legtöbb márkával

A gumihevederrel ellátott erő- és munkagépekkel növelhető az éves kihasználás

A mezőgazdaságban a teljesítménynövelés egyik legfontosabb eleme

Jobb kormányozhatóságot biztosít, valamint üzemanyag-felhasználás szempontjából is költséghatékony megoldás lehet.

Miért használj gumihevedert?

Az eredmény pedig: a hevederes traktor 10–15 százalékos üzemanyag-megtakarítást ért el az ikerkerekes változathoz képest. Emellett 0 százalékos volt a slip, és 26 százalékkal nagyobb a felfekvő felület, így agronómiai szempontból is jobban kímélte a talajt. És ha mindez nem lenne elég, a hevederes gép óránkénti területteljesítménye 8–10 százalékkal bizonyult jobbnak, ráadásul a kezelő komfortérzete is magasabb volt, beszámolója szerint a traktor „szinte siklott a talajon”.

A Camso rendszerének érdekessége, hogy nem dörzshajtásos elven működik (mint például a régebbi gumihevederes Challenger traktoroké), hanem úgynevezett pozitív hajtásról van szó, amely a gumiheveder belső részének körmein keresztül adja át a nyomatékot. Így nem kell félni a heveder leugrásától, és kedvezőtlen körülmények között is jobban használható a termék. Kapható csillapított és csillapítatlan verzióban, különböző hevederszélességben és méretben. A hevedert hidraulikus munkahenger feszíti. Heavy Duty (nagy igénybevételre tervezett) csapágyaival együtt gondozásmentes.

Összefoglalva, a hevederes munkagépek kissé drágábbak, mint a hagyományosak, de a megfelelő adottságokhoz, körülményekhez kiválasztott hevederes jármű bőven behozza az árát, ráadásul a hatékonyságot is növeli, hosszabb távon pedig a költségeidet is csökkenti.

A gumihevederek rendszeres karbantartást és gondozást igényelnek, hogy optimális állapotban maradjanak. Van néhány egyszerű dolog, amit megtehet annak érdekében, hogy hosszú éveken át jó szolgálatot tartson.

  • Használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e repedés vagy sérülés a gumikon
  • Használat után puha kefével vagy ruhával tisztítsa meg a heveder barázdáit
  • Tartsa őket szárazon, amennyire csak lehetséges.

Erősebb tapadás kisebb üzemanyagfogyasztás mellett. Jobb kormányozhatóság, nincs többé csúszkálás. Keresd szakértőinket, és tudj meg többet a gumihevederjeinkről!

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.