GUMIHEVEDER

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, és a raktáron lévő mezőgazdasági gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk, vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.

Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltőt.

gumihevederes járószerkezet
gumiheveder ár
gumiheveder

Gumiheveder traktorra

A gumi sínek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A modern gyártási folyamat biztosítja a gumi sínek hosszú élettartamát, ráadásul a gumik keveréke tartós és védi a felületeket is. A gumihevederek kompatibilisek a legtöbb mini kotrógép márkájával.

Előnyök

A gumiheveder csökkenti a talajtaposási károkat

Szélsőséges talajviszonyok között is használható

Stabilan tartja a gépedet

A gumiheveder hosszú élettartamát tekintve költség-hatékony megoldás

A gumihevederek kompatibilisek a legtöbb márkával

A gumihevederrel ellátott erő- és munkagépekkel növelhető az éves kihasználás

A mezőgazdaságban a teljesítménynövelés egyik legfontosabb eleme

Jobb kormányozhatóságot biztosít, valamint üzemanyag-felhasználás szempontjából is költséghatékony megoldás lehet.

Miért használj Gumihevedert?

Az eredmény pedig: a hevederes traktor 10–15 százalékos üzemanyag-megtakarítást ért el az ikerkerekes változathoz képest. Emellett 0 százalékos volt a slip, és 26 százalékkal nagyobb a felfekvő felület, így agronómiai szempontból is jobban kímélte a talajt. És ha mindez nem lenne elég, a hevederes gép óránkénti területteljesítménye 8–10 százalékkal bizonyult jobbnak, ráadásul a kezelő komfortérzete is magasabb volt, beszámolója szerint a traktor „szinte siklott a talajon”.

A Camso rendszerének érdekessége, hogy nem dörzshajtásos elven működik (mint például a régebbi gumihevederes Challenger traktoroké), hanem úgynevezett pozitív hajtásról van szó, amely a gumiheveder belső részének körmein keresztül adja át a nyomatékot. Így nem kell félni a heveder leugrásától, és kedvezőtlen körülmények között is jobban használható a termék. Kapható csillapított és csillapítatlan verzióban, különböző hevederszélességben és méretben. A hevedert hidraulikus munkahenger feszíti. Heavy Duty (nagy igénybevételre tervezett) csapágyaival együtt gondozásmentes.

Összefoglalva, a hevederes munkagépek kissé drágábbak, mint a hagyományosak, de a megfelelő adottságokhoz, körülményekhez kiválasztott hevederes jármű bőven behozza az árát, ráadásul a hatékonyságot is növeli, hosszabb távon pedig a költségeidet is csökkenti.

A gumihevederek rendszeres karbantartást és gondozást igényelnek, hogy optimális állapotban maradjanak. Van néhány egyszerű dolog, amit megtehet annak érdekében, hogy hosszú éveken át jó szolgálatot tartson.

  • Használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e repedés vagy sérülés a gumikon
  • Használat után puha kefével vagy ruhával tisztítsa meg a heveder barázdáit
  • Tartsa őket szárazon, amennyire csak lehetséges.

Erősebb tapadás kisebb üzemanyagfogyasztás mellett. Jobb kormányozhatóság, nincs többé csúszkálás. Keresd szakértőinket, és tudj meg többet a gumihevederjeinkről!

6000 Kecskemét Ladánybenei út 1.

5600 Békéscsaba Kazinczy utca 11.

9026 Győr Viza utca 7.

3200 Gyöngyös Szurdokpart út 11.

1239 Budapest Ócsai út 5.

7400 Kaposvár Raktár utca 13.

4400 Nyíregyháza Simai út 9.

8900 Zalaegerszeg Gazdaság utca 48.

Elérhetőségeink
Központi telephely
További ELÉRHETŐSÉGEK
Kövess minket