Ipari gumi

Ipari gumi targoncára, rakodóra

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő gumikat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk, vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén. Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltetőnek.

Ipar

Üzemeltetői felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség.
Az energiahatékonyság növeléséhez a gép minden részegységének így a gumiabroncsnak is hozzá kell járulnia, ami a gördülési ellenállás javításával érhető el.

ikon lista

Szolgáltatás

  • Szakmai tanácsadás telefonon, vagy személyesen az Ön telephelyén.
  • Targonca fúvott és tömör abroncsok szerelése, préselése akár a helyszínen is. 
  • Targoncához és egyedi ipari gépekhez keréktárcsák gyártása és javítása.
  • Nagyméretű, sérült gumiabroncsok javítása és vulkanizálása Thermopress eljárással.
  • Megfelelő gumiabroncsok bérbeadása a javítás idejére.
ikon felni

felnigyártás

Sérült keréktárcsa pótlása, pótkerék, egyedi tervezésű gépek, vontatmányok stb. keréktárcsáinak legyártása a kívánt paraméterekkel, amennyiben a munkakörülmények különleges feltételeket támasztanak. A partner igénye szerint 3, illetve 5 részes felni forgalmazása, gyártása erősített kivitelben, hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, a terhelés és sebesség függvényében. Rendkívüli stabilitást ad, ahol nagyfokú megbízhatóságra van szükség.

defekt ikon

defektmentesítés

Az ipari gumi alkalmazás során sokszor keseríti meg az üzemeltetők életét a mindennapos defektek gondjai. Ez nemcsak rengeteg többletmunkát és magas költséget jelent, hanem az abroncsok idő előtti elhasználódásához vezet, és ami manapság egyre fontosabb, jelentős gépkiesést eredményez. Az általunk ajánlott defektmentesítő töltőanyag a fúvott kerék rugalmasságát ötvözi a tömör kerék ellenálló képességével.

Nézd meg, hogyan dolgozunk:

Az utóbbi évtizedekben a világ egyre gyorsult, mindenhol egyre gyorsabban és egyre többet akarnak gyártani, szállítani, értékesíteni. Az utóbbi években e mellé az igény mellé megjelent a környezet védelme, az energiahatékonyság. Az ipari, kereskedelmi felhasználású gépek igénybevétele is folyamatosan növekszik és a felhasználói felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség. A targonca kerék igénybevétele sok tényezőtől függ és a különböző felhasználásokra más és más termék a leggazdaságosabb választás. A webáruházak rövid leírásai kevés támpontot adnak, szakértőink 30 év tapasztalata alapján segítenek a megfelelő termék kiválasztásában. Termékkínálatunkbn a legegyszerűbb üzemeltetési körülmények közé való targonca kerékre illetve a legnagyobb terhelésnek kitett, nehéz üzemi körülmények között dolgozó ipari kerékre is van ajánlatunk. Oldalunkon megtekintheti kínálatunkat a megfelelő termék kiválasztásához keresse kollégáinkat.
A targonca gumi szerelés más eszközökkel történik mint a hagyományos gumiabroncsok szerelése. Az évek során felkészültünk a feladatra és országos hálózatot alakítottunk ki ahonnan kiindulva a gumiszerelést szakszerűen el tudjuk akár a helyszínen is végezni.

IPARI GUMIK A BUDGET KATEGÓRIÁTÓL A PRÉMIUM-KATEGÓRIÁIG ELÉRHETŐEK.

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre!
Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk, felszereljük vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden targonca üzemeltetőt.

SOK ÉVES TAPASZTALATUNK SEGÍTI VEVŐINKET A KÖLTSÉGEK OPTIMALIZÁLÁSÁBAN:

– megfelelő gumiválasztás tanácsadással
– helyszíni gumiabroncs szerelés és préselés országosan (teljeskörű garancia: gumi és szerviz)
– defektmegelőzés, Atrafil és Liquifill defektmentesítő technológiák
– futásteljesítmény követése a gumiabroncs élettartamának végéig
– rövid gépállás idő
– országos lefedettség
– több évtizedes tapasztalat
– megtérülés és fajlagos költség figyelés (Ft/hó)

A TERVEZHETŐ GUMICSERÉK ÉS A GYORS HELYSZÍNI SZERELÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÜZEMELÉS HATÉKONYSÁGA JELENTŐSEN JAVUL.

8 telephely, 12 műhelyautó
 összesen 8-9000 db-os állandó raktárkészlet
3000 m² raktár és műhely
közel félmillió futott km az üzemeltetők kiszolgálásához évente

FELNI ÜZEMÜNK SEGÍTSÉGÉVEL SPECIÁLIS IGÉNYEKET IS KI TUDUNK ELÉGÍTENI.

GÉPI ANYAGMOZGATÁS

Üzemeltetői felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség, ráadásul a gumiabroncs tulajdonságai a targonca többi szerkezeti elemeire is kihatnak így jelentősége még nagyobb. Az ipari gumira is igaz a fenti megállapítás, hogy az alapelv 100 éve kialakult, hiszen mindegyik kerek, lyuk van a közepén és fekete. Ennek ellenére a mai minőségi abroncsok sokkal többet tudnak elődeiknél élettartamban, energiahatékonyságban, menettulajdonságokban de az egyes gyártmányok között is nagy különbségek vannak ami a fentiek szerint jelentős hatással van a költségekre.

Gyorsabbak a targoncák, gyorsabbak a munkaciklusok, intenzívebbek a fékezések, nagyobbak a terhelések, többet kell tudnia egy mai targoncán a gumiabroncsoknak mint régebben.

Az energiahatékonyság növeléséhez a gép minden részegységének így a gumiabroncsnak is hozzá kell járulnia, ami a gördülési ellenállás javításával érhető el. A gördülési ellenállás jelentős hatással van az akkumulátorra, illetve az üzemanyag fogyasztásra, ezen keresztül a gép működtetésére. A cél az állásidő csökkentése, a termelékenység javítása. A megfelelő gumiabroncs választáskor nem csak az a fontos mennyibe kerül, hanem hogy milyen alkalma- zásra és milyen intenzitással használják. Ezen szempontok figyelembevételével érdemes abroncsot választani egy adott alkalmazásban dolgozó géphez.

GÉPI ANYAGMOZGATÁS GÉPEI: Elektromos homlokvillás targoncák, dízel- és gázüzemű homlokvillás targoncák, tolóoszlopos targoncák, komissiózó targoncák, vontatók, vontatmányok, magasraktári targoncák, gyalogkíséretű targoncák.

TARGONCA MÁRKÁK: Jungheinrich, Still, Linde, Toyota; BT, Komatsu, Daewoo, Doosan, Kalmar, Hyndai, Caterpil- lar, Mitsubishi, Yale, Nissan, Clark, Combilift, Hubtex, Heli, JCB, Manitou, Baoli, Crown,TCM, OM Pimespo, LiuGong, Feeler.

TARGONCA GUMIABRONCS TÍPUSOK:
– tömör, szuperelasztikus, fekete és nyomot nem hagyó (Non-marking) változatban, acélpántos
– fúvott, levegős diagonál és radiál szerkezetű
– vulkolan és poliurethan görgők, kerekek

Emelővillás targonca és más önjáró komissiózó szállítótargonca kerekek és görgők poliurathene és vulkolan bevonattal

Targoncájához, raktári elektromos emelő gépeihez vulkolán görgőt és kerekeket nálunk szerelve is rendelhet. Sok targoncához tudunk biztosítani ilyen beépíthető alkatrészeket vagy ajánlani, azonnali vagy rövid határidővel, a legmagasabb minőségben.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.