Mezőgazdasági, ipari és építőipari felnigyártás. Sérült keréktárcsa pótlása, pótkerék, egyedi tervezésű gépek, vontatmányok stb. keréktárcsáinak legyártása a kívánt paraméterekkel amennyiben a munkakörülmények különleges feltételeket támasztanak.

Mezőgazdaság

Hagyományos mélyágyas keréktárcsák: Traktor, kombájn egyéb mezőgazdasági munkagép

   – Fix, hegesztett kivitel, az Ön által kiválasztott nyomtávszélességben
   – Változtatható nyomtávolságú kivitelben

Ápoló, sorközművelő kerekek, amelyek javítják a gazdálkodás hatékonyságát.
Az ápolókerék kiválóan alkalmas keskeny sorközök művelésére, növeli a termőterületek kihasználását és kímélik a növényi kultúrákat, ezek mellett gazdaságosak is.
Iker szereléssel: 3, 4 és 6 kapcsoló szerkezettel, nyomatéktól függően.
Jelentős talajnyomás csökkenés, porózusabb talaj, ezáltal nagyobb víztároló képesség, bővebb termés, kevesebb energiafelhasználás, hatékonyság növelése.

Előnyei: 
   – jelentősen csökkenti a talajra nehezedő nyomást 
   – kisebb talajsüppedés
   – nagyobb vonóerő
   – üzemanyag megtakarítás
   – optimális növényfejlődés

Kombinált szereléssel, hengeres cső távtartóval.

Ipar / Targonca

Sérült keréktárcsa pótlása, pótkerék, egyedi tervezésű gépek, vontatmányok stb. keréktárcsáinak legyártása a kívánt paraméterekkel amennyiben a munkakörülmények különleges feltételeket támasztanak.

Az ipari felnigyártás segít csökkenteni a vállalati költségeket azáltal, hogy növeli a hatékonyságot és a termelékenységet, ráadásul gumiabroncsok élettartamára is jó hatást gyakorol.

Építőipar / Bányaipar / Rakodógépek

Volvo, Liebherr, Caterpillar, JCB, Bobcat, Hyndai, Komatsu, Hitachi, Case, O&K

Partner igénye szerint 3 illetve 5 részes felni forgalmazása, gyártása erősített kivitelben – építőipari, bányaterületre, homlokrakodókra, dömperekre – hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, a terhelés és sebesség függvényében. Rendkívüli stabilitást ad, – extrém körülmények között – ahol nagyfokú megbízhatóságra van szükség.

Mélyágyas felnik árokásók és compact rakodók részére, rövid határidővel.
A tárcsa mindkét oldalán körbefutó hegesztés optimális stabilitást biztosít. Az osztókör és felni peremén megerősített keréktárcsa a munkagép maximális teljesítménye mellett a legszélsőségesebb körülmények között is üzembiztos munkavégzést eredményez. Színre fújva is kérhető.

Sok neves munkagép üzemeltető és forgalmazó megbízható partnerként ismer el bennünket és értékelik a szolgáltatást, amely sok munkaórát, költséget takarít meg.

6000 Kecskemét Ladánybenei út 1.

5600 Békéscsaba Kazinczy utca 11.

9026 Győr Viza utca 7.

3200 Gyöngyös Szurdokpart út 11.

1239 Budapest Ócsai út 5.

7400 Kaposvár Raktár utca 13.

4400 Nyíregyháza Simai út 9.

8900 Zalaegerszeg Gazdaság utca 48.

Elérhetőségeink

Központi telephely
További ELÉRHETŐSÉGEK