Vulkolán görgők és kerekek

Emelővillás targonca és más önjáró komissiózó szállítótargonca kerekek és görgők poliurathene és vulkolan bevonattal


Targoncájához, raktári elektromos emelő gépeihez vulkolán görgőt és kerekeket nálunk szerelve is rendelhet. Sok targoncához tudunk biztosítani ilyen beépíthető alkatrészeket vagy ajánlani, azonnali vagy rövid határidővel, a legmagasabb minőségben.

Kínálunk meghajtókerekeket, támasztókerekeket is villagörgőket különböző bevonattal, nagy teher és kopásállósággal!


A beazonosításhoz szükségünk van a targonca típusára, modell száma és széria, gyári beazonosító karakterekre, illetve az évjáratra!

  • Stellana: Világszerte számos targoncagyártó és forgalmazó partnere. Poliuretán kerekeiket úgy tervezték és gyártották, hogy közvetlenül illeszkedjenek egy meglévő szerelési konfigurációhoz, targonca agyakhoz, futóműhöz, vagy egy gyártott agyra nyomódjanak.

          Igazodva a legmagasabb minőségi követelményeknek, rendszerhez,                            poliuretán és vulkolán gumiabroncsaink rendkívüli tartósságot és                                teljesítményt tudnak. Több méretben és anyagminőségben kapható, és                      pontosan megfelelhetünk az Ön igényeinek. A mérnökök úgy tervezték a                    kerekeket, hogy megfeleljenek az Ön elvárt teljesítmény követelményeinek,                és olyan hosszútávú megoldást kínáljanak, mely legmagasabb élettartamot              képes elérni.

  •  Rader-Vogel
  • Blickle
  • Wicke

Termékek

6000 Kecskemét Ladánybenei út 1.

5600 Békéscsaba Kazinczy utca 11.

9026 Győr Viza utca 7.

3200 Gyöngyös Szurdokpart út 11.

1239 Budapest Ócsai út 5.

7400 Kaposvár Raktár utca 13.

4400 Nyíregyháza Simai út 9.

9700 Szombathely, Alkotás utca 45.

Elérhetőség
Központi telephely
További ELÉRHETŐSÉGEK
Kövess minket