GRI CONNECT

gri connect

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható gyakorlatok, termékek és környezetbarát megoldások felé. A GRI fokozza az erőfeszítéseit a visszanyert aktív szén (RCB) komponálásra és különleges gumiabroncs-termelésre való felhasználásában. Az elmúlt évek eredményei erős elkötelezettséget mutatnak a fenntarthatóság és az innováció iránt iparágunkban.

Ez egy olyan kezdeményezés, ami jelentős lendületet kapott, a visszanyert aktív szén (RCB) felhasználása, mint ígéretes alternatíva a hagyományos, fosszilis alapú tisztaszénnek. Az RCB egyedülálló lehetőséget kínál a gumiabroncs-termelés környezeti hatásának csökkentésére, miközben megőrzi azokat a létfontosságú fizikai tulajdonságokat, amelyek a különleges gumiabroncsok biztonságát, szilárdságát és ellenállóképességét garantálják.

connect
A GRI célja a fenntarthatóság előmozdítása Újrahasznosított Szénnel, a Zöldebb Jövőért

Az RCB rendszeres keverékgyártásra történő felhasználásával a GRI bemutatta a fenntartható választások transzformatív erejét. Ez az eredmény tudatos döntést jelképez a környezeti hatás csökkentése mellett, miközben fenntartja a GRI különleges gumiabroncsainak magas minőségi és teljesítménybeli normáit. “A GRI döntése, hogy jelentősen csökkentse a tisztaszén felhasználását és helyette az RCB erejét használja ki a prémium anyagmozgatási gumiabroncs márkájában, az ULTIMATE GREEN XT-ben, valamint a radiális mezőgazdasági gumiabroncsok GREEN XLR EARTH sorozatában, igazolja a GRI jövőképet formáló hozzáállását a bolygónkra gyakorolt pozitív hatás tekintetében. Ez az erőfeszítés túlmegy a hagyományos gumiabroncs-fejlesztésen és figyelembe veszi a termék teljes életciklusának hatását a gyártástól az életciklus végéig terjedő elhelyezésig”, mondta Dr. Mahesha Ranasoma, a GRI vezérigazgatója.

GRI gumik

A GRI úttörő a visszanyert aktív szén (RCB) alkalmazásában, és erőfeszítéseink lenyűgöző eredményekkel tértek vissza, mint például prémium beszállítók létrehozása az RCB számára. Ezek a partnerségek a tanúbizonyságai elkötelezettségünknek, hogy csúcskategóriás anyagokat szerezzünk be, amelyek megfelelnek az iparág által támasztott követelményeknek.

A GRI RCB integrációjának felfedezése túlmegy a laboratóriumin; stratégiai víziót foglal magában, hogy összhangba hozza a gumiabroncs-gyártást a felelősségteljes gyártással. A GRI kikövezte az utat egy olyan jövő felé, ahol az újrahasznosított anyagok zökkenőmentesen integrálódnak a gumiabroncs keverékekbe, megváltoztatva a gumiabroncsok gyártásának és fogyasztásának módját.

Ezek is érdekelhetnek

atra gumi gri
GRI’ ULTIMATE XT

Büszkék vagyunk arra, hogy a GRI kizárólagos magyarországi disztribútoraként közösen

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.