Targonca szolgáltatásaink

Cégünk 1991-óta foglalkozik ipari és rakodógép gumiabroncsok, felnik, keréktárcsák gyártásával, értékesítésével és javításával, helyszíni mobil gumiszerelési szolgáltatással.

GUMIABRONCSOK A BUDGET KATEGÓRIÁTÓL A PRÉMIUM-KATEGÓRIÁIG ELÉRHETŐEK.

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre!
Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk. Ezeket felszereljük vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden targonca üzemeltetőt!

SOK ÉVES TAPASZTALATUNK SEGÍTI VEVŐINKET A KÖLTSÉGEK OPTIMALIZÁLÁSÁBAN:

• megfelelő gumiválasztás tanácsadással
• helyszíni gumiabroncs szerelés és préselés országosan (teljeskörű garancia: gumi és szerviz)
• defektmegelőzés, Atrafil és Liquifill defektmentesítő technológiák
• futásteljesítmény követése a gumiabroncs élettartamának végéig
• rövid gépállás idő
• országos lefedettség
• több évtizedes tapasztalat
• megtérülés és fajlagos költség figyelés (Ft/hó)

A TERVEZHETŐ GUMICSERÉK ÉS A GYORS HELYSZÍNI SZERELÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÜZEMELÉS HATÉKONYSÁGA JELENTŐSEN JAVUL.

• 8 telephely, 12 műhelyautó
• 8-9000 db-os állandó raktárkészlet
• 3000 m² raktár és műhely
• közel félmillió futott km az üzemeltetők kiszolgálásához évente

FELNI ÜZEMÜNK SEGÍTSÉGÉVEL SPECIÁLIS IGÉNYEKET IS KI TUDUNK ELÉGÍTENI.

A GÉPI ANYAGMOZGATÁS

Üzemeltetői felmérések szerint egy targonca üzemeltetési költségének 15-30%-a a gumiabroncs költség. Ráadásul a gumiabroncs tulajdonságai a targonca többi szerkezeti elemeire is kihatnak, így jelentősége még nagyobb. A gumiabroncsra is igaz a fenti megállapítás, hogy az alapelv 100 éve kialakult, hiszen mindegyik kerek, lyuk van a közepén és fekete. Ennek ellenére a mai minőségi abroncsok sokkal többet tudnak elődeiknél élettartamban, energiahatékonyságban, menettulajdonságokban de az egyes gyártmányok között is nagy különbségek vannak ami a fentiek szerint jelentős hatással van a költségekre.

Gyorsabbak a targoncák, gyorsabbak a munkaciklusok, intenzívebbek a fékezések, nagyobbak a terhelések.Egy szóval többet kell tudnia egy mai targoncán a gumiabroncsoknak mint régebben.

Az energiahatékonyság növeléséhez a gép minden részegységének, így a gumiabroncsnak is hozzá kell járulnia, ami a gördülési ellenállás javításával érhető el. Például a gördülési ellenállás jelentős hatással van az akkumulátorra, illetve az üzemanyag fogyasztásra. Ezen keresztül a gép működtetésére is. A cél az állásidő csökkentése, és a termelékenység javítása. A megfelelő gumiabroncs választáskor nem csak az a fontos hogy mennyibe kerül, hanem hogy milyen alkalma- zásra és milyen intenzitással használják. Ezen szempontok figyelembevételével érdemes abroncsot választani egy adott alkalmazásban dolgozó géphez.

A GÉPI ANYAGMOZGATÁS GÉPEI: Elektromos homlokvillás targoncák, dízel- és gázüzemű homlokvillás targoncák, tolóoszlopos targoncák, komissiózó targoncák, vontatók, vontatmányok, magasraktári targoncák, gyalogkíséretű targoncák.

TARGONCA MÁRKÁK: Jungheinrich, Still, Linde, Toyota; BT, Komatsu, Daewoo, Doosan, Kalmar, Hyndai, Caterpil- lar, Mitsubishi, Yale, Nissan, Clark, Combilift, Hubtex, Heli, JCB, Manitou, Baoli, Crown,TCM, OM Pimespo, LiuGong, Feeler.

TARGONCA GUMIABRONCS TÍPUSOK:
• tömör, szuperelasztikus, fekete és nyomot nem hagyó (Non-marking) változatban, acélpántos
• fúvott, levegős diagonál és radiál szerkezetű
• vulkolan és poliurethan görgők, kerekek

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.