Agromash 2020

AGROmashEXPO 2020

Köszönjük, hogy részt vettek és ellátogattak külső és belső standunkra a 38. AGROmashEXPO Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításon és a 10. AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz- és Gépkiállításon.

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényén csaknem 350 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait. Négy nap alatt mintegy 45.000 látogató ismerhette meg a mezőgazdaság legkorszerűbb technikáit, trendjeit.

A kiállítást hagyományosan sokszínű szakmai programok, konferenciák, bemutatók kísérték. Az idei témák közül kiemelkedett a precíziós gazdálkodás, a digitalizáció és a fenntartható fejlődés.

Standunkat több ezren csodálták meg, ahol tájékoztatás kaptak traktor és kombájn gumiabroncsok technikai és műszaki fejlesztésekről, a gumiabroncs márkákról pl: Galaxy, GRI, Vredestein, Firestone ; … továbbá lehetőségük volt a látogatóknak a sorközművelő felnikapcsolatok és ikerfelnik megtekintésére. Nagy érdeklődés keltett ATRAfil és ReSeal defektmentesítő technológiáink gyakorlati bemutatója, amit számos gazda már alkalmaz.

Nagy sikert aratott az ATRA GRI Row Corp Segway, több 1.000 fotó készült róla, legtöbb esetben a fiatalabb gazdák próbálták ki.

Bízunk benne, hogy sikeresen zárták az idei rendezvényt és találkozunk jövő évi kiállításon, 2021. január 27-30. között!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.