GRI GREEN XLR Earth

GRI GREEN XLR Earth

A GRI nemrégiben bevezetett GREEN XLR Earth sorozatú gumiabroncsai figyelemre méltó teljesítményt értek el az elmúlt 6 hónapos németországi terepi tesztek során. Az iparág forradalmasítására tervezett abroncsok lenyűgöző, 78,6%-ban fenntartható anyagot tartalmaznak, beleértve a Srí Lanka-i gumitermelőktől fenntartható módon beszerzett tiszta természetes gumit. A GRI Earth sorozat jelentősen csökkenti a szénlábnyomot, miközben páratlan teljesítményt és tartósságot biztosít.

A GREEN XLR Earth sorozatú gumiabroncsok jelentős előrelépést jelentenek a GRI környezetvédelmi felelősségvállalásában, mivel optimalizálják az újrahasznosított korom, a regenerált gumi, a nagymértékben diszpergálható szilícium-dioxid, a szójaolaj és a bioforrásból származó cellulózszálak használatát. A bio eredetű szójaolaj és a következő generációs HD Silica használata nemcsak az üzemanyag-takarékosságot javítja, hanem az abroncs élettartamát is meghosszabbítja. Ezen innovatív műszaki fejlesztések és a környezetbarát nyersanyagok, valamint eljárások használata révén az Earth sorozatú gumiabroncsok számos előnyt kínálnak, többek között alacsony kopási veszteséget, fokozott tartósságot, csökkentett talajtömörödést és csökkentett gördülési ellenállást a hatékony és jobb üzemanyag-fogyasztás érdekében.

Az Earth Series gumiabroncsok széles körű tesztelésen estek át különböző régiókban, és kiváló visszajelzéseket kaptak a gazdáktól és az iparág szakértőitől. Európa számos régiójában a gumiabroncsok bizonyították rátermettségüket, és a legkülönbözőbb körülmények között nyújtottak kivételes teljesítményt.
Prabhash Subasinghe, a GRI ügyvezető igazgatója lelkesedését fejezte ki az Earth sorozatú mezőgazdasági abroncsok iránt, kijelentve: “A GRI mindig is elkötelezett volt az innováció határainak feszegetése mellett, miközben a fenntarthatóságot helyezte előtérbe. Az Earth sorozat jelentős mérföldkövet jelent a bolygónkra gyakorolt pozitív hatás érdekében tett utunkon, ahol zökkenőmentesen ötvöztük a csúcstechnológiát a környezetbarát anyagokkal. A kivételes teljesítmény és a kapott pozitív visszajelzések megerősítik elkötelezettségünket, hogy olyan kiváló speciális gumiabroncsokat szállítsunk, amelyek világszerte megfelelnek a gazdálkodók változó igényeinek.”

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.