Kecskeméti Jazzfőváros az Atrával

atra jazzfőváros

Idén a Magyar mezőgazdászok szakmai támogatása mellett a kultúrát is szponzoráltuk, így váltunk –nagy örömünkre- a kecskeméti 5. Jazzfőváros fesztivál fő támogatójává.

A fesztivál felhozatala idén is elképesztő volt, 4 nap, 5 színpad, 10 ország, 150 zenész!

Az ötödik Jazzfőváros fesztiválon fellépett többek között az uruguayi-kanadai Delta Bastards duó. Kecskemétre érkezett az amerikai dobos Eddie Metz is, valamint az ismert olasz dzsessszmuzsikus pár, Francesca Leone és Guido Di Leone.

A mozogni vágyóknak egy sportparkot állítottak fel, megrendezték a már szokásosnak számító Jazzfőváros futást, emellett az érdeklődők kipróbálhatták a Mátrix tájfutó pályát is. Fesztiválkarszalaggal a strand és a csúszda is ingyenesen használható volt. A rengeteg program között a helyszínen a műsorvezető-házigazda Freddie segített eligazodni.

Tekintsétek meg a rendezvényről készült videónkat:

Már a délutáni koncertekre is sokan kilátogattak, az esti sztárfellépők, a Hot Jazz Band és Tóth Vera azonban kisebb tömeget vonzott a szabadidőközpontba. Az énekesnő swing műsorát mutatta be a Budapest Jazz Orchestraval, a közönség alig akarta haza engedni őket.

A szabadtéri családi rendezvénysorozat kísérőprogramjai között szerepelt veteránautó-kiállítás, és a nyitónapon swingtánckurzust is.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok az Atra Kft. által támogatott kecskeméti Jazzfőváros fesztiválon, de azok se féljenek, akik idén lemaradtak, mert jövőre is nagy szeretettel várunk mindenkit, aki együtt jazzezne velünk!

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.