Hároméves lett a GRI gumiabroncs üzeme

2021 januárjában Srí Lanka-i gumiabroncs-gyártó üzem harmadik évét, és sok mérföldkövet ünnepelt.

2018 januárjában a GRI új fejezetbe kezdett, amikor megnyitotta speciális gumiabroncs-gyártó üzemét a Srí Lankai Badalgamában. 2018 márciusában szállították le az első gumiabroncsokat, amelyeket ebben az új üzemben gyártottak. A pneumatikus speciális gumiabroncsok gyártása a mezőgazdaság, az építőipar és az anyagmozgató ipar részére, egy teljesen új fejezet, technológia és piac volt a GRI számára.

A 10 hektáros földterületre épített projekt első szakasza egy 1,25 millió négyzetméteres üzem volt, napi 25 tonna kapacitással. Ez Srí Lanka legnagyobb üzeme, amely az egyedi gumiabroncsok gyártására specializálódott, és Srí Lankán elsőként gyártja a Radial Agriculture abroncsokat.

A pneumatikus üzem különlegessége, hogy 3-4 kategóriájú speciális gumiabroncsokat gyárt széles termékpalettán. Az üzem mezőgazdasági gumiabroncsokat, építőipari gumiabroncsokat, targoncákat és Skid Steer abroncsokat gyárt. A GRI jelenleg Srí Lankán az egyetlen vállalat, amely gyártja a Radial Agriculture abroncsokat.

„A gyors tanulási görbe és az új üzem gyors növekedése monumentális eredmény volt számunkra. Kidolgoztuk az egyes gumiabroncsok specifikációit, amelyek széles skálán mozogtak, mintákat készítettünk, alaposan teszteltünk, szükség szerint megismételtük és gyorsan gyártottuk az egyes méreteket. Ez egy hatalmas gyakorlat volt az összes érintett számára. Büszkén mondhatom, hogy ma már több mint 300 SKU-t gyártottunk és értékesítettünk. ”- kommentálta Ananda Caldera, a GRI ügyvezető igazgatója.

 „A GRI piacra léphetett, és szuperlatív termékei és szolgáltatása révén megnyerte az ügyfeleket. Ma már több megrendelésünk van, mint kapacitásunk, ezért termelési kapacitásunkat napi 100 tonnára bővítjük ”- magyarázta Caldera úr. Dr. Mahesha Ranasoma, a GRI vezérigazgatója megjegyezte, hogy: „2021-ben továbbra is bővítjük termékpalettánkat, újabb méretek hozzáadásával és új termékek bevezetésével. Képzett mérnökeink, kutatóink és műszaki szakértőink arra késztetik a GRI-t, hogy a termék, a folyamat és a gyártás minden területén lefedje az innovációt.

 „Szeretném kifejezni legnagyobb elismerésemet mindenkinek, aki keményen dolgozott azért, hogy ez a speciális üzem ilyen rövid időn belül sikeres legyen – érintettjeinknek, munkatársainknak, közösségünknek és ügyfeleinknek, akik bíztak bennünk. A GRI  arra koncentrál, hogy a kiváló minőségű Srí Lanka-i speciális gumiabroncsokat világszerte ismertté tegye. Hálásak vagyunk mindenkinek, hogy részesei lehettünk ennek az útnk , amely még csak most kezdődik igazán, és izgatottak vagyunk az előttünk álló lehetőségek miatt. “- mondta Prabhash Subasinghe, a GRI igazgatója.

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.