GREEN X CIRCLE

MI IS PONTOSAN GREEN X CIRCLE?

A GREENX CIRCLE  globális mezőgazdasági ökoszisztéma, amely világszerte összeköti a természetes gumi gazdálkodókat a növénytermesztőkkel, a fenntartható gazdálkodási módszerekre. Fontos az összpontosítás a termelékenység növelése érdekében, amely a gazdálkodói közösségek javát szolgálja. Ez az elkövetkező generációkat is környezettudatosságra ösztönzi.

A GREEN X CIRCLE CÉLJA

A tiszta természetes gumit Srí Lanka-i gumigyártóktól szerezzük be, hogy megalkossuk a GRI kiváló minőségű mezőgazdasági abroncsait, amelyeket végül szerte a világon az agrárgazdasági termelők gépeire szerelnek fel.  

Srí Lanka egyedülálló földrajzi elhelyezkedése, az ideális éghajlata és a gazdag talaj, valamint a  mezőgazdasági örökség ideálisan alkalmas a kiváló minőségű természetes kaucsuk előállítására.

Célunk, hogy a gazdálkodói közösségek körében megismertessük az erőforrások fenntartható és eredményes felhasználását, ismerve azokat az éghajlati kihívásokat, amelyekkel a jövő generációi fognak szembenézni.

ÉRTÉK A SRI LANKAI GAZDÁLKODÓK SZÁMÁRA

A  Green X Circle megoldást kínál a gazdálkodó családok életének javítására. Egymástól tanulva új technikai eszközökkel, termékekkel és szolgáltatásokkal ismerkedhetnek meg.

A gazdák hosszútávon fenntartható módszereket tanulnak és alkamaznak a gazdálkodás területén a termelés növelése érdekében, a környezettudatosság jegyében.Ezáltal elősegítve azt, hogy a termelők egy együttmüködő közöséggé váljanak.

A legkiválóbb természetes gumiból gyártott mezőgazdasági abroncsok, minimalizálják a talaj tömörödését és elősegítik a magasabb hozamot. Megbízható mezőgazdasági gumiabroncsokat, kínálunk amely nem csak kiváló mnőséget, de hozzáadott értéket is képvisel.

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.