TRAKTOR gumi

Traktor, kombájn, és bálázó gumiabroncsok

Traktor gumi folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül
a gumiabroncs gyárból rendelésre! Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk,
vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk minden erőgép és munkagép üzemeltetőnek.

MEZŐGAZDASÁG

Ha te sem tudod az időjárást befolyásolni, és nem akarsz lecsúszni a legideálisabb alkalomról, akkor válassz minket. Mi nagy választékban biztosítunk traktor gumiabroncsokat azonnal raktárról vagy közvetlenül
 a gyárból rendelésre!
A tervezhető gumicserék és a gyors helyszíni szerelések segítségével az üzemelés hatékonysága is jelentősen javul.

ikon lista

Szolgáltatás

Szakmai tanácsadást nyújtunk telefonon, vagy személyesen az Ön telephelyén.
Mezőgazdasági munkagép abroncsok szerelése akár az üzemeltető telephelyén is lehetséges, vagy külterületen igény szerint megoldható.
Nálunk lehetőség van nagyméretű, sérült gumiabroncsok javítására és vulkanizálására thermopress eljárással.
A javítási munkálatok idejére megfelelő gumiabroncsok bérbeadására is van lehetőség.

ikon felni

felnigyártás

Sérült keréktárcsa pótlása, pótkerék, egyedi tervezésű gépek, vontatmányok stb. keréktárcsáinak legyártása a kívánt paraméterekkel, amennyiben a munkakörülmények különleges feltételeket támasztanak. A partner igénye szerint 3, illetve 5 részes felni forgalmazása, gyártása erősített kivitelben, hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek, a terhelés és sebesség függvényében. Rendkívüli stabilitást ad, ahol nagyfokú megbízhatóságra van szükség.

defekt ikon

defektmentesítés

A mezőgazdasági alkalmazás során sokszor keseríti meg az üzemeltetők életét a mindennapos defektek gondjai. Ez nemcsak rengeteg többletmunkát és magas költséget jelent, hanem az abroncsok idő előtti elhasználódásához vezet, és ami manapság egyre fontosabb, jelentős gépkiesést eredményez. Az általunk ajánlott defektmentesítő töltőanyag a fúvott kerék rugalmasságát ötvözi a tömör kerék ellenálló képességével.

Nézd meg, hogyan dolgozunk:

A traktor gumiabroncsának két fő követelménynek kell megfelelnie: tartósnak kell lennie, és képesnek kell lennie tapadást biztosítani. De vannak más tényezők is, amelyek meghatározhatják a gumiabroncsok minőségét.

A gumiabroncsok futófelülete a traktorgumik egyik legfontosabb jellemzője. Minél több futófelület van az abroncsokon, annál kevésbé valószínű, hogy megcsúsznak nedves felületen. A futófelületek stabilitást biztosítanak a kanyarodáshoz és a fékezéshez nedves körülmények között is.

Mire kell figyelni a mezőgazdasági és munkagép abroncsok kiválasztásakor?

Kevesek által tudott tény, hogy a mezőgazdasági gépek és traktorok esetében a gumiabroncsok ugyanolyan fontosak, mint maguk a gépek. Ha a traktorodra szeretnél abroncsot felszerelni, nagyon türelmesen és körültekintően kell eljárnod, valamint óvatosnak kell lenned, ha úgy döntesz, hogy online választod ki és vásárolod meg a számodra megfelelő gumit.

Elengedhetetlen, hogy tisztában legyél a számodra megfelelő traktor gumi abroncs mérettel – még ha biztos is vagy benne, mire van szükséged, nem árt többször leellenőrizni a gép dokumentumai közt a pontos méretet és mielőtt megrendelnéd, írd fel a pontos méreteket. Ezzel kiküszöbölve egy véletlen felmerülő kockázatot.

Sokfélék lehetnek a mezőgazdasági gépek, azaz a megfelelő abroncs kiválasztására egy traktorhoz úgy kell tekinteni, hogy optimalizáljuk az üzemanyag-fogyasztást és hosszú ideig élvezhetjük a tökéletes állapotú abroncsainkat.

Esetleg pótkocsi használatát is érdemes számításba venni. A kombájnok esetében fontos szem előtt tartani a kombájn súlyát, és a pótkocsi esetében pedig a maximális súlyt kell figyelembe venni, melyet ez képes elszállítani, a traktornál a lehető legnehezebb munkagépet, melyet csatlakoztathatsz hozzá stb.

A traktornak szánt abroncsoknak meg kell felelniük a szükséges súlynak, különben rendkívül gyorsan elkopnak és akár fel is robbanhatnak. Pontosan tisztában kell lenned azzal, hogy milyen típusú utakon használod majd a traktor abroncsokat, például mezőgazdasági földterületen, erdőben, aszfalton, egyenetlen terepen. Bármelyiket is választod, az kiemelt figyelmet igényel.

Az aszfalton egyértelműen traktor abroncsokra lesz szükséged a szállításhoz, az erdőben további megerősítésekre lesz szükséged a traktorod abroncsai számára, amelyek védelmet nyújtanak a guminak.

A mezőgazdaságban erős igénybevételnek vannak kitéve a gumiabroncsok. Helyes használattal és jól megválasztott termékkel csökkenteni lehet az idő előtti elhasználásukat, azon túl, hogy a fokozott vonóerő mellett az elvégzendő munka kevesebb időt vesz igénybe. Csökken az üzemanyag-fogyasztás, az traktor gumiabroncsa kevésbé tömöríti a földet, ami különösen értékes tulajdonság nehéz gépeknél.
Válasszon a kiváló minőségű mezőgazdasági gumiabroncsok közül!

Termékkínálatunk a legminőségibb mezőgazdasági gumiabroncsokat sorakoztatja fel Önnek! Széles kínálatunk a lentebb megtalálható online katalógusunkban fellelhető. Részletes specifikációk, jelölések, pontos méretek alapján választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb mezőgazdasági abroncsokat. Amennyiben kérdése van a mezőgazdasági gumiabroncs jelölésekkel, méretekkel vagy a rendelési folyamattal kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Cégünk mezőgazdasági gumi nagykereskedésként is funkcionál. Felmerülő kérdés esetén, magasan képzett, és a szakmában igen kompetens képviselőink készséggel állnak rendelkezésére.

TRAKTOR ÉS KOMBÁJN GUMIABRONCSOK A KÖZÉP-KATEGÓRIÁTÓL A PRÉMIUM-KATEGÓRIÁIG ELÉRHETŐEK:
Vredestein_logo
Firestone_logo

Galaxy – 5 év garanciával

Vredestein – 3 év garanciával

Firestone – 4 év garanciával

Folyamatosan, nagy választékban azonnal raktárról, vagy közvetlenül a gumiabroncs gyárból rendelésre!

Kiszállítást biztosítunk az ország egész területére, a raktáron lévő gumiabroncsokat akár 24-48 órán belül kiszállítjuk,
vagy átvehető 8 telephelyünk valamelyikén.
Továbbképzett technikai és gumiszerelő kollégákkal és versenyképes árakkal várunk
minden erőgép és munkagép üzemeltetőt.

ERŐGÉPEK, TRAKTOROK, KOMBÁJNOK:

John Deere, Claas, Challenger, Caterpillar, New Holland, CASE, Deutz,
MTZ, Belarus, Fendt, Landini, Valtra, YTO

MUNKAGÉPEK, MG VONTATMÁNYOK TÁMKEREKEI, PÓTKOCSIK:

Fiegl mg. Pótkocsik, IH tárcsák, MC Hale bálázók, Framest talajlazítók,
SIMBA – Horsch talajművelők

TELESZKÓPOS RAKODÓK:

Manitou, Bobcat, Merlo, Caterpillar, JCB, New Holland, Claas,
Dieci, Gehl, Kobelco, Schaeff

CSÚSZÓKORMÁNYZÁSÚ KISRAKODÓK:

Bobcat, Gehl, Caterpillar, Locust, Doosan, JCB, Sunward

SOK ÉVES TAPASZTALATUNK SEGÍTI VEVŐINKET A KÖLTSÉGEK OPTIMALIZÁLÁSÁBAN:

• megfelelő gumiválasztás tanácsadással
• helyszíni gumiabroncs szerelés és préselés országosan
• defektmegelőzés, Atrafil és Liquifill defektmentesítő technológiák
• gumiabroncs és felnijavítás garanciával, műhelyünkben
• futásteljesítmény követése a gumiabroncs élettartamának végéig

A tervezhető gumicserék és a gyors helyszíni szerelések segítségével az üzemelés hatékonysága jelentősen javul.

Felni üzemünk segítségével speciális igényeket is ki tudunk elégíteni.

6000 Kecskemét Ladánybenei út 1.

5600 Békéscsaba Kazinczy utca 11.

9026 Győr Viza utca 7.

3200 Gyöngyös Szurdokpart út 11.

1239 Budapest Ócsai út 5.

7400 Kaposvár Raktár utca 13.

4400 Nyíregyháza Simai út 9.

8900 Zalaegerszeg Gazdaság utca 48.

Elérhetőségeink

Központi telephely
További ELÉRHETŐSÉGEK
Kövess minket