Új keverőüzem épül Srí Lankán

építkezés

A GRI számára új keverőüzem  épül a speciális abroncsgyártáshoz Srí Lankán.

Jelenleg a GRI Srí Lanka-i Mirigama Export Processing Zone (MEPZ) új keverő létesítményén dolgoznak, hogy ezáltal elősegítsék a GRI jövőbeni növekedését, így biztosítva a Sri Lankán gyártott speciális gumiabroncsok  helyét a világpiacon. Az új keverőüzem napi 200 tonna termelési kapacitással fog működni – ami jelentős előrelépést jelent a jelenlegi 50–60 tonna kapacitással szemben.

„Új keverőüzemre volt szükségünk, hogy megtudjunk felelni a jelenlegi igényeknek és megkönnyítse a további terjeszkedésünket. Folyamatosan fejlesztjük gumiabroncs-gyártásunkat és fokozatosan növeljük a kapacitást, hogy világszerte jobban kiszolgálhassuk ügyfeleinket ”- magyarázza Ananda Caldera, a GRI ügyvezető igazgatója.

A GRI új létesítményét  első osztályú berendezésekkel ruházzák fel, hogy biztosítsák a speciális gumiabroncsok fenntartható és következetes, magas színvonalú gyártását. A gumiabroncs minden összetevőjét egy egyedi recept alapján készítik, összetett kémiai vegyületek és természetes gumi felhasználásával. A létesítmény  a pontosság és a minőség biztosítása érdekében a legmodernebb automatikus mérőberendezésekkel lesz felszerelve.

Az üzemben nagy teljesítményű keverőkkel dolgoznak, amelyeket az iparág legjobbjai használnak. A töltőanyagok automatikus adagolása biztosítja, hogy a koromban ne keletkezzen por. A siló rendszerek és a porgyűjtő mechanizmusok a gyártás minden szakaszában biztosítják hogy a termék előállítás során, ne keletkezzen hulladék vagy melléktermék, mivel az összegyűjtött por újbóli felhasználásra kerül. A biztonságos és fenntartható termelés a működés alapköve.

Ezek is érdekelhetnek

gri connect
GRI CONNECT

Az elmúlt években a gumiabroncs-gyártó iparban paradigmaváltás történt a fenntartható

KÉRJ AJÁNLATOT!

Atra favicon logo

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.